Μπορεί να αποδέχθηκαν τη μείωση που τους προτάθηκε, όμως -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- κάποιοι παίκτες σκέφτηκαν να φύγουν.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν έχει πλάνο αντίδρασης, καθώς όλα όσα ζούμε επ’ αφορμή του κορωνοϊού είναι… πρωτόγνωρα. Από τον κανόνα δεν ξέφυγαν ούτε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι μπορεί να αποδέχθηκαν την πρόταση της διοίκησης για περικοπή των μισθών τους (βάσει των χρημάτων που αναγράφονται στα συμβόλαια), όμως αυτό δεν έγινε… αναίμακτα.

Αν πιστέψουμε όσα καταγράφουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ορισμένοι αντέδρασαν και κάποιοι σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την ομάδα. Κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις για την επόμενη μέρα, καθώς δεν διευκρινίζεται ποιοι ήταν αρνητικοί στη μείωση κι αν αυτοί υπολογίζονται για τη νέα περίοδο.

Βεβαίως, για την ώρα επικρατεί επίπλαστη ηρεμία, καθώς με τα πολλά οι παίκτες συναίνεσαν, όμως δεν το έκαναν με την… ψυχή τους κι αυτό φυσιολογικά θα το βρουν και οι δύο πλευρές μπροστά τους, ειδικά αν δεν κλείσει εδώ η σεζόν κι αναγκαστούν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Για την ώρα, κανείς στην Ισπανία δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει στα… άδυτα των ομάδων, καθώς οι θάνατοι από τον κορωνοϊό μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων κι η μοναδική μάχη είναι αυτή κατά της πανδημίας. Τα υπόλοιπα στον… καιρό τους, άλλωστε η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, ακόμα κι αν χάσουν 1-2 μισθούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr