Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέψεις φυγής από παίκτες της Μπάρτσα, λόγω περικοπών

Σκέψεις φυγής από παίκτες της Μπάρτσα, λόγω περικοπών

Μπορεί να αποδέχθηκαν τη μείωση που τους προτάθηκε, όμως -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- κάποιοι παίκτες σκέφτηκαν να φύγουν.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν έχει πλάνο αντίδρασης, καθώς όλα όσα ζούμε επ’ αφορμή του κορωνοϊού είναι… πρωτόγνωρα. Από τον κανόνα δεν ξέφυγαν ούτε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι μπορεί να αποδέχθηκαν την πρόταση της διοίκησης για περικοπή των μισθών τους (βάσει των χρημάτων που αναγράφονται στα συμβόλαια), όμως αυτό δεν έγινε… αναίμακτα.

Αν πιστέψουμε όσα καταγράφουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ορισμένοι αντέδρασαν και κάποιοι σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την ομάδα. Κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις για την επόμενη μέρα, καθώς δεν διευκρινίζεται ποιοι ήταν αρνητικοί στη μείωση κι αν αυτοί υπολογίζονται για τη νέα περίοδο.

Βεβαίως, για την ώρα επικρατεί επίπλαστη ηρεμία, καθώς με τα πολλά οι παίκτες συναίνεσαν, όμως δεν το έκαναν με την… ψυχή τους κι αυτό φυσιολογικά θα το βρουν και οι δύο πλευρές μπροστά τους, ειδικά αν δεν κλείσει εδώ η σεζόν κι αναγκαστούν να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Για την ώρα, κανείς στην Ισπανία δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το τι συμβαίνει στα… άδυτα των ομάδων, καθώς οι θάνατοι από τον κορωνοϊό μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων κι η μοναδική μάχη είναι αυτή κατά της πανδημίας. Τα υπόλοιπα στον… καιρό τους, άλλωστε η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, ακόμα κι αν χάσουν 1-2 μισθούς.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024