Κέλλας στο MEGA: Έφτασα στα πρόθυρα διασωλήνωσης – Οι γιατροί μου έσωσαν τη ζωή
Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας έχοντας βγει νικητής στη μάχη με τον κοροναϊό, μιλά συγκινημένος για την περιπέτειά του στο MEGA
Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας έχοντας βγει νικητής στη μάχη με τον κοροναϊό, μιλά συγκινημένος για την περιπέτειά του στο MEGA.
Λίγο μετά το εξιτήριό του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας μίλα για την περιπέτεια της υγείας του, κάνοντας παράλληλα έκκληση στον κόσμο να μείνει σπίτι του.
«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Έδωσα μια σκληρή μάχη και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν την χώρα όρθια.
Μου έσωσαν τη ζωή. Την Παρασκευή 20/03 ήμουν στα πρόθυρα διασωλήνωσης. Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ άσχημη. Η κλινική μου εικόνα άλλαξε άρδην μετά από χορήγηση ενδοφλέβιου φαρμάκου. Πλέον αισθάνομαι ταύρος.
Ο εχθρός είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Ας μείνουμε σπίτι μας, μόνο αυτό μας ζητάνε. Το έξω δεν τελειώνει. Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο».
- Κώστας Γρεβενίτης: Θρίλερ με εξαφάνιση του επιχειρηματία – Νέες μαρτυρίες – Για αρπαγή μιλάει η εισαγγελέας
- Gap: Ποιο είναι το νέο δόγμα για την επόμενη μέρα
- O Ολυμπιακός ψάχνει μεγάλο διπλό… κορυφής στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ
- Το Ιράν απειλεί με πετρελαϊκά αντίποινα μετά την επίθεση στο νησί Χάργκ – Επλήγη η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ιράκ
- Πως μυρίζουν οι αναμνήσεις;
- Μπάφετ: Τα μετρητά είναι απαραίτητα σαν οξυγόνο αλλά δεν είναι καλό περιουσιακό στοιχείο


