Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Τραμπ σε Πελόζι για τον κοροναϊό: «Είναι ένα άρρωστο κουτάβι»

Επίθεση Τραμπ σε Πελόζι για τον κοροναϊό: «Είναι ένα άρρωστο κουτάβι»

Τον... χαβά του ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού την ώρα που η επιδημία του κοροναϊού έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στις ΗΠΑ, αυτός ασχολείται με την εχθρό του, Νάνσι Πελόζι, και τη δημοτικότητά του.

Ενώ οι ΗΠΑ «καίγονται» από την επιδημία του κοροναϊού, ο Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για τη δημόσια εικόνα του και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στη Νάνσι Πελόζι, η οποία κατηγόρησε τη διαχείριση του προέδρου των ΗΠΑ στο ζήτημα του κοροναϊού λέγοντας πως έτσι θα πεθάνουν άνθρωποι, των οποίων ο θάνατος θα μπορούσε να αποφευχθεί.

«Είναι ένα άρρωστο κουτάβι… Αυτό που είπε είναι απαίσιο», είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fox & Friends.

Και συνέχισε λέγοντας πως «Χάρη σε αυτήν, η δημοτικότητά μου είναι πιο υψηλή από ποτέ».

Πράγματι, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος απολαμβάνει υψηλά επίπεδα δημοτικότητας, καθώς εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού οι φοβισμένοι Αμερικανοί πολίτες έχουν στραφεί προς αυτόν και φαίνεται πως εμπιστεύονται τις κινήσεις του.

Ως συνήθως, ο Τραμπ είπε όλα τα παραπάνω στο προσφιλές σε αυτόν δελτίο Fox News, μιλώντας συνεχόμενα για 54 (!) λεπτά χωρίς να του γίνει απολύτως καμία ερώτηση.

Κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασής του

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του για τον κοροναϊό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε και για… τα νούμερα που κάνει στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, υπερηφανεύτηκε ότι όλες οι ενημερώσεις που κάνει ο Λευκός Οίκος τον τελευταίο καιρό για τον κοροναϊό συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον υψηλού ποσοστού θεατών, κάτι που ο Τραμπ ερμηνεύει ως ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Εντύπωση προκάλεσε και η κυνική του δήλωση ότι η χώρα «θα τα έχει πάει καλά» αν συγκρατήσει τον αριθμό των θανάτων σε 100.000 ως 200.000. Διαφορετικά, οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις κάνουν λόγο για 2,2 εκατομμύρια νεκρούς.

Την ίδια ώρα ο κοροναϊός «λυγίζει» τις ΗΠΑ

Η πορεία του κοροναϊού μοιάζει να έχει ξεφύγει στις ΗΠΑ, οι οποίες αριθμούν 144.672 κρούσματα και 2.506 θανάτους.

O Τραμπ και οι ειδικοί του εκτιμούν ότι οι θάνατοι εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού θα φθάσουν στην κορύφωσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής «πιθανόν» σε δύο εβδομάδες.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι παρατείνονται τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης στις ΗΠΑ μέχρι τις 30 Απριλίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024