Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UEFA: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τις εθνικές ομοσπονδίες την Τετάρτη

UEFA: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με τις εθνικές ομοσπονδίες την Τετάρτη

Η UEFA ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (1/4) το μεσημέρι θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη των 55 μελών ενώσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας όπου θα συζητηθούν τα θέματα με τον σχεδιασμό των αγώνων, τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και τη μεταγραφική περίοδο.

Τα νεότερα δεδομένα από την πανδημία και την επίδρασή της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της νέας τηλεδιάσκεψης που όρισε η UEFA για το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης (1/4).

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κάλεσε τους γενικούς γραμματείς των εθνικών ομοσπονδιών να συμμετάσχουν στη συζήτηση, στην οποία θα παρουσιαστούν τα πρώτα συμπεράσματα από τις δύο ομάδες εργασίας που συστήθηκαν προ 15νθημέρου, με σκοπό να εξετάσουν τις δυνατότητες επαναπρογραμματισμού των αγώνων, που έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη θα εξετασθούν οι εξελίξεις αναφορικά με τις διοργανώσεις της UEFA, ενώ θα συζητηθούν και θέματα που άπτονται των μεταγραφών και της παράτασης ισχύος των συμβολαίων που τελειώνουν στις 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της UEFA:

«Η UEFA έχει προσκαλέσει τους γενικούς γραμματείς των 55 μελών ενώσεων της σε τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 1 Απριλίου το μεσημέρι ώστε να μοιραστούν μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των δύο γκρουπ εργασίας που δημιουργήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες και να συζητήσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για τον ενδεχόμενο σχεδιασμό των αγώνων.

Η συνάντηση θα εξετάσει τις εξελίξεις σε όλες τις χώρες μέλη της UEFA, των εθνικών ομάδων και των συλλόγων της UEFA, καθώς και τη συζήτηση σχετικά με την πρόοδο της FIFA και σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα όπως οι συμβάσεις παικτών και τι θα γίνει με τις μεταγραφές».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024