Φιλιππίνες: Οκτώ νεκροί από συντριβή αεροσκάφους
Το αεροσκάφος είχε προορισμό τη Χανέντα της Ιαπωνίας και τυλίχθηκε στις φλόγες στο τέλος του διαδρόμου, ανέφερε το κύριο αεροδρόμιο της Μανίλα,
Αεροσκάφος για την απομάκρυνση ασθενών τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι οκτώ επιβάτες και μέλη πληρώματος που επέβαιναν σε αυτό, δήλωσαν αξιωματούχοι.
Το αεροσκάφος είχε προορισμό τη Χανέντα της Ιαπωνίας και τυλίχθηκε στις φλόγες στο τέλος του διαδρόμου, ανέφερε το κύριο αεροδρόμιο της Μανίλα, σύμφωνα με το οποίο δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να περιλούσουν το αεροσκάφος με αφρό.
Το αεροσκάφος της Lion Air μετέφερε τρία μέλη ιατρικού προσωπικού, τρία μέλη πληρώματος, έναν ασθενή και έναν συνοδό, τον Ρίτσαρντ Γκόρντον, γερουσιαστή και επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων, ανέφερε το αεροδρόμιο στον λογαριασμό του στο Twitter.
- Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]
- «Καρφιά» Αταμάν στους παίκτες: «Κάποιοι μας χάλασαν το σύστημα και δεν αξίζουν να παίζουν εδώ» (vid)
- Τσουκαλάς: «Όρος αναγέννησης της χώρας να πάει η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση»
- Ολυμπιακός – Εθνικός Καλαμάτας 11-0: Ασταμάτητες οι Ερυθρόλευκες
- Eurovision 2026: Aκούστε τα 14 υποψήφια τραγούδια του δεύτερου ελληνικού ημιτελικού
- Αγορά εργασίας: Όταν οι εργαζόμενοι «παραιτούνται» από την εύρεση εργασίας



