Καιρός : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.
Άστατος θα είναι και σήμερα Παρασκευή ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ άστατος θα παραμείνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο με αρκετές βροχοπτώσεις.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γ. Καλλιάνου, στα Επτάνησα, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στα περισσότερα τμήματα του Αιγαίου ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα.
Σχεδόν σε κάθε γωνιά της επικράτειας θα έχει βροχές, αλλά τον περισσότερο όγκο βροχής θα δεχθούν κυρίως η Θεσσαλία, η Εύβοια, τα ανατολικά της Πελοποννήσου και οι Κυκλάδες μέχρι την περιοχή του βόρειου Αιγαίου.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης άστατος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς.
- «H Χάποελ Τελ Αβίβ κινείται για πρώην συμπαίκτη του Λούκα Ντόντσιτς»
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Β’)
- Το πέπλο θανάτου γύρω από το δίκτυο Έπσταϊν: Ποιοι, πόσοι και πώς πέθαναν
- Σκύλος και θάλασσα: Μύθοι, αλήθειες, νομοθεσία και η επιστημονική πραγματικότητα
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση
- Πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία: Στάχτη 1,5 εκατ. στρέμματα, πάνω από 320.000 οι εκτοπισμένοι





