Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται με… κατεβασμένα ρολά, λόγω του κορωνοϊού και κανείς δεν ξέρει τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν από την πανδημία. Η σεζόν βρίσκεται στον… αέρα, αλλά όχι μονάχα η φετινή. Διότι μπορεί να επηρεάσει και την επόμενη όλη αυτή η καθυστέρηση.
Στο αγγλικό ποδόσφαιρο, μάλιστα, που έχει πολλές διοργανώσεις, είναι πιθανό κάποιες εξ αυτών να… τιναχτούν στον αέρα. Και να μην πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά.
Σύμφωνα με τη «Sun» είναι πολύ πιθανό να μην πραγματοποιηθούν την επόμενη σεζόν τόσο το Κύπελλο Αγγλίας, όσο και το Carabao Cup (Λιγκ Καπ). Κι αυτό διότι αν η φετινή χρονιά καθυστερήσει και πάει προς Ιούλιο, τότε δε θα υπάρχει ο χρόνος για διακοπές, προετοιμασία και έγκαιρη έναρξη της σεζόν.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.