Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε Γολγοθά μετατράπηκε ο επαναπατρισμός Ελλήνων από την Κύπρο

Σε Γολγοθά μετατράπηκε ο επαναπατρισμός Ελλήνων από την Κύπρο

Σε Οδύσσεια μετατράπηκε ο επαναπατρισμός περίπου 150 Ελλήνων από την Κύπρο οι οποίοι, όπως αποκάλυψε το in,gr νωρίτερα, κατόπιν προτροπής της Πρεσβείας έφτασαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 12.30 με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 17:30

Σε Οδύσσεια μετατράπηκε ο επαναπατρισμός περίπου 150 Ελλήνων από την Κύπρο οι οποίοι, όπως αποκάλυψε το in,gr νωρίτερα, κατόπιν προτροπής της Πρεσβείας έφτασαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 12.30 με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA που βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η άφιξη της πτήσεις καθυστέρησε αρκετές ώρες.

Σημειώνεται πως με την άφιξή τους στην Ελλάδα, όλοι οι επιβάτες, μόλις αποβιβάστηκαν, έδωσαν στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας τα στοιχεία τους και τη διεύθυνσή τους, όπου θα πρέπει να παραμείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ θα πρέπει να δηλώσουν και αν εμφανίζουν κάποιο σύμπτωμα.

Χάος στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το in.gr, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας επικράτησαν χαοτικές σκηνές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του in.gr, οι ταξιδιώτες κατόπιν προτροπής της Πρεσβείας, έφτασαν στο αεροδρόμιο από τις 12.30 με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 5.30 το απόγευμα.

Εκεί εκτιλύχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Οι έλληνες ταξιδιώτες περίμεναν  περισσότερη από μία ώρα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους χωρίς καμία προστασία για τον κοροναϊο.

Υπήρξαν στιγμές έντασης καθώς κάποιοι άρχισαν να βήχουν και κάποιοι άλλοι να τσακώνονται ενώ στο σημείο δεν υπήρχε – σύμφωνα με τις καταγγελίες – κανείς για τους συντονίσει και να δώσει οδηγίες.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας λέγοντάς τους ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και ότι όπως και να έχει θα μπουν όλοι στο ίδιο αεροπλάνο και θα… κολλήσουν.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024