Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζίτζι Χαντίντ : Η ειλικρίνεια οδηγεί πάντα σε κάτι καλό

Τζίτζι Χαντίντ : Η ειλικρίνεια οδηγεί πάντα σε κάτι καλό

Η Τζίτζι Χαντίντ απαντά σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Κένταλ Τζένερ και η Σερένα Γουίλιαμς και μιλά για τα διδάγματα ζωής που έχει αντλήσει μέχρι τώρα

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μόδας, το supermodel Τζίτζι Χαντίντ απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της όπως η Τέιλορ Σουίφτ, η Κένταλ Τζένερ και η Σερένα Γουίλιαμς, ενώ μίλησε για τα διδάγματα ζωής που έχει αντλήσει μέχρι τώρα.

«Το να είσαι ειλικρινής πάντα οδηγεί σε κάτι καλό, ακόμα κι αν απαιτείται μια σκληρή ή αμήχανη στιγμή ή συζήτηση για να φτάσεις εκεί, ποτέ δεν μπορεί να κάνεις λάθος, αν πεις σε κάποιον πώς νιώθεις και αν μιλήσεις με ειλικρίνεια» αναφέρει η Τζίτζι Χαντίντ «και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό» συμπληρώνει.

Το μοντέλο που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του αμερικανικού Harper’s Bazaar, αναφέρεται επίσης στα πρώτα χρόνια της ζωής της σε αγρόκτημα στην Καλιφόρνια τονίζοντας ότι την έκαναν να εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή.

«Μου επέτρεψαν να γεμίζω τις μέρες μου με τα μικρά πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη, όπως τέχνη, κηπουρική, γιόγκα, μαγείρεμα, το να είμαι έξω και να περνώ χρόνο με τους αγαπημένους μου και τα ζώα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το τι φοράω, πώς είναι τα μαλλιά μου ή να φωτογραφίζομαι» σημειώνει.

«Η απομάκρυνση από την πόλη και από τα φώτα της δημοσιότητας με κάνει να αισθάνομαι ξανά σαν παιδί και αυτή η ελευθερία πραγματικά με θεραπεύει» αναφέρει.

Η κατάκτηση της φήμης γρήγορα δεν έχει κάνει την Τζίτζι Χαντίντ να αισθάνεται διαφορετικά για τον εαυτό της, όπως λέει.

«Νομίζω ότι πάντα βλέπω ίδιο τον εαυτό μου» εξηγεί.

«Αν και τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα και έχω αποκτήσει τόσες εμπειρίες, ο εσωτερικός μου διάλογος ήταν ανέκαθεν αυτοστοχασμός και διατήρηση της ακεραιότητας στο επίκεντρο όσων κάνω» υπογραμμίζει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης τονίζει ότι πιστεύει πως όλα όσα βιώνουμε, δυσάρεστα ή καλά, είναι προς το καλύτερο.

«Προσπαθώ να δω πρώτα το καλό στους ανθρώπους και να θυμάμαι ότι όλοι προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται και να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν» αναφέρει.

Την Τζίτζι Χαντίντ φωτογράφησε για το εξώφυλλο του αμερικανικού Harper’s Bazaar o Νορβηγός φωτογράφος μόδας Sølve Sundsbø.

View this post on Instagram

It feels like a strange time to post about work, but feels like a good time to share gratitude- to @glendabailey, thank you for all the beautiful @harpersbazaarus moments you have blessed my life with. It is an honor to be on your final cover- we love you and wish you all the best in life’s new adventures !!! To my amazing friends @serenawilliams @taylorswift @kendalljenner @virgilabloh @jimmyfallon @antoni @blakelively @spaceykacey THANK YOU for taking your time to ask questions I LOVED ANSWERING for this interview. Love [and washing your hands] makes the world go round. Work from home, FT your friends. Take care 💓💓 Harper’s Bazaar April cover story, inspired by Madame Grès, by @solvesundsbostudio & @georgecortina

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024