Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προωθεί και εκείνη από τη μεριά της το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι», για να κρατηθούμε όλοι υγιείς και μακριά από τον κοροναϊό.
Η «πράσινη» ΠΑΕ έκανε ανάρτηση, με τον Γιώργο Δώνη να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, λέγοντας πως όλοι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, για να βγούμε νικητές και να προστατεύσουμε την οικογένειά μας.
Τη μητέρα μας, τον πατέρα μας και όλους τους δικούς μας ανθρώπους.
«Είναι καιρός να προστατεύσουμε τον πατέρα μας, τη μητέρα μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Μένουμε σπίτι για να βγούμε στο τέλος νικητές».
Δείτε το μήνυμα και τις συμβουλές του Γιώργου Δώνη στο παρακάτω video:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.