Γεωργιάδης: Ο στόχος μας είναι ένα «σοκ» ρευστότητας στην αγορά όταν περάσει το κακό
«Αργά ή γρήγορα αμφιβάλω αν θα υπάρχει επιχείρηση που δεν θα επηρεαστεί» από την κρίση λόγω κοροναϊού, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του το «φρένο» στην οικονομία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρο τον κόσμο
«Αργά ή γρήγορα αμφιβάλω αν θα υπάρχει επιχείρηση που δεν θα επηρεαστεί» από την κρίση λόγω κοροναϊού, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του το «φρένο» στην οικονομία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
Σχετικά με την επέκταση των μέτρων στήριξης της οικονομίας, τόνισε ότι οι πόροι του κράτους δεν είναι απεριόριστοι και γι’ αυτό γίνεται μια πρώτη ιεράρχηση «και ανάλογα θα προχωράμε σε διορθωτικές κινήσεις».
Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι στόχος είναι όταν οι γιατροί πουν ότι «το κακό πέρασε» να γίνει ένα σοκ ρευστότητας για να πάρει μπρος η αγορά.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη όλοι οι δικαιούχοι των 800 ευρώ, θα μπορούν αυτόματα «ίσως με ένα τηλεφώνημα, ίσως εντελώς αυτόματα» να ενταχθούν στις διευκολύνσεις των τραπεζών.
Τα πήγαμε καλά στα σούπερ μάρκετ – Τι θα γίνει με τα αντισηπτικά
«Αν δείτε εικόνες από άλλες χώρες στα σούπερ μάρκετ, στην Ελλάδα τα έχουμε πάει καλά» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης αναφερόμενος σε εικόνες λεηλασίας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.
Για τις ελλείψεις σε αντισηπτικά, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παρότι έχει αυξηθεί η παραγωγή και γι αυτό θεσπίστηκε ο περιορισμός στην αγορά αντισηπτικών. Ανακοίνωσε ότι δίδονται άδειες παραγωγής αντισηπτικών σε βιομηχανίες και όσο περνούν οι μέρες θα ομαλοποιείται η κατάσταση.
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442