Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Οι αυστραλιανές Αρχές έκλεισαν τη διάσημη παραλία Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ

Κοροναϊός : Οι αυστραλιανές Αρχές έκλεισαν τη διάσημη παραλία Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ

Οι Αρχές της Αυστραλίας έκλεισαν σήμερα τη διάσημη πλαζ Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ, η οποία είχε γεμίσει κόσμο παρά την απαγόρευση των μεγάλων συναθροίσεων στη χώρα λόγω της επιδημίας του κοροναϊού

Οι Αρχές της Αυστραλίας έκλεισαν σήμερα τη διάσημη πλαζ Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ, η οποία είχε γεμίσει κόσμο παρά την απαγόρευση των μεγάλων συναθροίσεων στη χώρα λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Η παραλία αυτή, η οποία προσελκύει τουρίστες από όλον τον κόσμο, πέραν των κατοίκων της μεγαλύτερης πόλης της Αυστραλίας, είχε το συνηθισμένο κόσμο για Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν ευρεία συζήτηση σε πανεθνικό επίπεδο.

«Αυτό που βλέπουμε σήμερα το πρωί στην Μπόντι Μπιτς συνιστά την πιο ανεύθυνη συμπεριφορά ανθρώπων που έχουμε δει μέχρι στιγμής» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Νέας Νότιας Ουαλίας, Ντέιβιντ Έλιοτ.

Το κλείσιμο του δημόσιου αυτού χώρου «δεν είναι κάτι που κάνουμε, επειδή θέλουμε να χαλάσουμε την ατμόσφαιρα», υπογράμμισε και απείλησε να κλείσει κι άλλες παραλίες αν επαναληφθεί η ίδια εικόνα και αλλού.

Η Αυστραλία, η οποία έχει σχεδόν 1.000 κρούσματα της νόσου Covid-19, έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 500 ανθρώπων.

«Είναι μια νόσος που μπορούν να κολλήσουν οι νέοι: μπορεί να νοσηλευτούν, μπορεί να πεθάνουν από αυτήν» προειδοποίησε μια γερουσιαστής της πολιτείας, η Κριστίνα Κενίλι.

Μολονότι η Αυστραλία έκλεισε τα σύνορά της σε όλους τους ξένους που δεν είναι κάτοικοι της χώρας, ο πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, αρνήθηκε να δώσει εντολή για το κλείσιμο των μη απαραίτητων εμπορικών καταστημάτων, των μπαρ και των εστιατορίων, ή ακόμη για έναν περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών, όπως έκαναν άλλες χώρες στον κόσμο.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024