Ηταν αδύνατον να μην την προσέξουν. Ξεχώριζε και λόγω αναστήματος αλλά και διότι επρόκειτο για μία εικόνα που δεν είχαμε ξαναδεί. Την ημέρα της ορκωμοσίας της, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδευόταν από μία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Ασυνήθιστο. Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δίπλα της την πρώτη υπασπίστρια Προέδρου της […]

Ηταν αδύνατον να μην την προσέξουν. Ξεχώριζε και λόγω αναστήματος αλλά και διότι επρόκειτο για μία εικόνα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Την ημέρα της ορκωμοσίας της, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδευόταν από μία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Ασυνήθιστο. Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δίπλα της την πρώτη υπασπίστρια Προέδρου της Δημοκρατίας, την υποπλοίαρχο του ΠΝ Καλλιόπη Πορόγλου.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ζητήσει οι θέσεις των υπασπιστών να καλυφθούν ως επί το πλείστον από γυναίκες. Στην περίπτωση όμως της υπασπίστριας, της υποπλοιάρχου από το ΠΝ, Καλλιόπης Πορόγλου, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι πέτυχε διάνα. Τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα της ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ της νέας Προέδρου.

-Ποια είναι η μάχιμη υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

-Η διαδρομή της στις Ένοπλες Δυνάμεις και η επιστημονική της κατάρτιση

-Τι έχει πει η ίδια για τον ρόλο των γυναικών σε μια σύγχρονη κοινωνία

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ που κυκλοφορούν

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr