Καλλιόπη Πορόγλου, η υπασπίστρια
Ηταν αδύνατον να μην την προσέξουν. Ξεχώριζε και λόγω αναστήματος αλλά και διότι επρόκειτο για μία εικόνα που δεν είχαμε ξαναδεί. Την ημέρα της ορκωμοσίας της, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδευόταν από μία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Ασυνήθιστο. Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δίπλα της την πρώτη υπασπίστρια Προέδρου της […]
Ηταν αδύνατον να μην την προσέξουν. Ξεχώριζε και λόγω αναστήματος αλλά και διότι επρόκειτο για μία εικόνα που δεν είχαμε ξαναδεί.
Την ημέρα της ορκωμοσίας της, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδευόταν από μία αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού. Ασυνήθιστο. Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δίπλα της την πρώτη υπασπίστρια Προέδρου της Δημοκρατίας, την υποπλοίαρχο του ΠΝ Καλλιόπη Πορόγλου.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ζητήσει οι θέσεις των υπασπιστών να καλυφθούν ως επί το πλείστον από γυναίκες. Στην περίπτωση όμως της υπασπίστριας, της υποπλοιάρχου από το ΠΝ, Καλλιόπης Πορόγλου, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι πέτυχε διάνα. Τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα της ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ της νέας Προέδρου.
-Ποια είναι η μάχιμη υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού
-Η διαδρομή της στις Ένοπλες Δυνάμεις και η επιστημονική της κατάρτιση
-Τι έχει πει η ίδια για τον ρόλο των γυναικών σε μια σύγχρονη κοινωνία
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Νέα είσοδος για την πόλη της Πρέβεζας
- Ο τυφώνας «Bavi» σαρώνει την Ανατολική Ασία – Συναγερμός σε Ιαπωνία, Ταϊβάν και Κίνα
- Η τελευταία γυναίκα που απαγχονίστηκε στη Βρετανία δικαιώνεται 71 χρόνια μετά – Η ιστορία της Ρουθ Έλις
- «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για ακρίβεια: «Η κοροϊδία έχει και τα όριά της, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο – μαύρο»
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
- Στράτος Φαναράς: Δεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442