
Κοροναϊός : Απευθείας πτήση για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από την Τσεχία
Επείγουσα ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στην Πράγα για τους Έλληνες της Τσεχίας που επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Απευθείας πτήση (Α36200) έχει δρομολογήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου από το αεροδρόμιο της Πράγας για την Αθήνα, η Aegean έπειτα από ενέργειες του υπουργείου Εξωτερικών, με πρόταση της ελληνικής πρεσβείας στην τσεχική πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στην Πράγα, η πτήση αναχωρεί την Κυριακή στις 12.10 τοπική ώρα, με ώρα προσέλευσης στο αεροδρόμιο δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.
Επισημαίνει επίσης ότι όσοι Έλληνες έχουν δώσει στην πρεσβεία τα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν ξανά, έχουν ήδη καταγραφεί ως επιβάτες και θα επικοινωνήσει μαζί τους η Aegean Airlines από τα call centre της στην Ελλάδα για τις λεπτομέρειες έκδοσης των εισιτηρίων
Όσον αφορά τους Έλληνες που δεν έχουν ήδη επικοινωνήσει με την πρεσβεία και επιθυμούν να προστεθούν στην πτήση, απευθύνεται έκκληση να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πρεσβείας: grcon.pra@mfa.gr. , σημειώνοντας ότι θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ στην ιστοσελίδα
- Συνταγές: Δύο πεντανόστιμες πίτες
- Ο Τραμπ ανεβάζει φωτογραφία του φορώντας στολή με παράσημα – Για ποιες πράξεις τα κέρδισε
- «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για προσωρινή χρήση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για άλλες δαπάνες
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στις σχέσεις Κίνας-Ιαπωνίας – «Κίνδυνος σύγκρουσης τα επόμενα δύο χρόνια»
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»



