Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Κανάδας : Επιστρέφει πίσω τους αιτούντες άσυλο - 51 νέα κρούσματα

Κοροναϊός – Κανάδας : Επιστρέφει πίσω τους αιτούντες άσυλο – 51 νέα κρούσματα

Νέα μέτρα από τον Καναδά για άμεσο περιορισμό των πιθανοτήτων διάδοσης του ιού

2:15 μ.μ : Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Μπιλ Μπλερ λέει ότι οι Καναδοί και οι Αμερικανοί έχουν μειώσει δραστικά τις μη σημαντικές διασταυρώσεις των συνόρων τους ακόμη και πριν τεθεί σε ισχύ το κλείσιμο των συνόρων Καναδά-ΗΠΑ.

Επιμέρους ανακοινώσεις

Αυτό το τυπικό κλείσιμο αρχίζει να ισχύει στις 11:59 μ.μ. ET. Ο Μπλερ προσθέτει ότι οποιοσδήποτε θα διασχίσει τα καναδικά σύνορα μακριά από ένα επίσημο σημείο διέλευσης, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που διασχίζουν να διεκδικήσουν άσυλο, θα μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με «απαραίτητες και περιορισμένες εξαιρέσεις».

Ο περιορισμός θα είναι διαθέσιμος μόνο για 30 ημέρες, αλλά υπόκειται σε ανανέωση εάν εξακολουθεί να είναι απαραίτητος σε ένα μήνα. Ο Μπλερ λέει ότι οι άνθρωποι που εισήλθαν πρόσφατα στον Καναδά για να κάνουν αίτηση για άσυλο, θα επιτρέπεται να το κάνουν, αλλά θα παραμείνουν απομονωμένοι για 14 ημέρες.

12:12 μμ .: Ο Δρ. Theresa Tam, επικεφαλής δημόσιας υγειονομικής υπηρεσίας του Καναδά, ανακοινώνει ότι τώρα υπάρχουν 12 θετικές υποθέσεις στο CFB Trenton, από τις εννέα. 12:10 μμ .: Η Μανιτόμπα έχει δηλώσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του COVID-19.

Ο πρωθυπουργός Brian Pallister λέει ότι δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά ήταν απαραίτητο να προστατευθεί η υγεία και η ασφάλεια όλων των Manitobans. Τα μέτρα θα περιορίσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις περισσότερων από 50 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων σε χώρους λατρείας, εστιατόρια και μπαρ.

Από την Πέμπτη, υπήρχαν 17 περιπτώσεις του ιού στην επαρχία. 12:10 π.μ.: Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo δήλωσε την Παρασκευή ότι παραγγέλλει όλους τους εργαζόμενους σε μη απαραίτητες επιχειρήσεις να παραμείνουν στο σπίτι και να απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: thestar.com

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024