Δίνει ρέστα ο Αρκάς εν μέσω της κρίσης του κοροναϊού. Η συνήθεια των πολιτών να αγοράζουν κατά δεκάδες χαρτιά υγείας λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, είναι το αντικείμενο σχολιασμού του γνωστού σκιτσογράφου.
Με βιτριολικό χιούμορ ο ήρωας του σκίτσου ρωτάει τη γυναίκα του γιατί αφού αγόρασε 30 ρολά χαρτί υγείας δεν πήρε και 2 κιλά ακτινίδια. Διότι ως γνωστόν το ακτινίδιο κάνει καλό στη… δυσκοιλιότητα και τόσο στοκ χαρτί υγείας μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα χρειαστεί.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.