Το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ευχαρίστησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας για τη συμβολή του στη μάχη κατά του …κοροναϊού.
Απολύμανση
Ο δήμος Πειραιά διέθεσε συνεργεία για την απολύμανση του Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά, του Ειρηνοδικείου, του Διοικητικού Πρωτοδικείου, του Πταισματοδικείο & του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος διέθεσε τα συνεργεία του Δήμου για την απολύμανση του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης, του Ειρηνοδικείου, του Διοικητικού Πρωτοδικείου, του Πταισματοδικείο & του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.