Στον νέο ιστότοπο, ο οποίος είναι εύχρηστoς και λειτουργικός, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να  εξυπηρετούνται αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έναν νέο ιστότοπο αποκλειστικά για την ενημέρωση των πολιτών για τον  κοροναϊό δημιούργησε ο Δήμος Πειραιά. Στο https://covid19.cityofpiraeus.org οι πολίτες μπορούν πλέον να  μαθαίνουν άμεσα τις ενέργειες του Δήμου  και της πολιτείας, με στόχο την προστασία της  δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κοροναϊού.

Στον νέο ιστότοπο, ο οποίος είναι εύχρηστoς και λειτουργικός, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να  εξυπηρετούνται αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν χρήσιμες οδηγίες, πληροφορίες και  τρόπους προφύλαξης από τον κοροναϊό, καθώς και να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η δημιουργία του νέου ιστότοπου  «covid19.cityofpiraeus.org»,  έχει ως στόχο την άμεση ενημέρωση των Πειραιωτών για τον κοροναϊό, επισημαίνοντας:  «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που  εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή για τον κοροναϊό, προκειμένου να ενημερώνονται έγκυρα οι πολίτες, για να προστατεύσουν το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία τους. Οι δημότες μας μπορούν πλέον να βρουν στον νέο ιστότοπο χρηστικές πληροφορίες, καθώς και να ενημερωθούν για τα προληπτικά μέτρα του Δήμου και για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας». Ο  κ. Μώραλης ανέφερε πως οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και των αρμόδιων αρχών και να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ατομικής προστασίας. «Βιώνουμε  μια πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία,  με νηφαλιότητα και κυρίως με ατομική ευθύνη και θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι οι δημότες μας να επισκέπτονται το νέο ιστότοπο του Δήμου μας. Η προστασία από τον κοροναϊό μας αφορά όλους», τόνισε ο κ. Μώραλης.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη τόνισε πως το microsite «covid19.cityofpiraeus.org»,  στοχεύει στο να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα όλους τους Πειραιώτες για τις πρωτοβουλίες του Δήμου Πειραιά στο πλαίσιο της προσπάθειας του περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού. «Ο νέος ιστότοπος είναι σύγχρονος, εύκολος στην πλοήγηση και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με τον κοροναϊό αλλά τους τρόπους προστασίας των πολιτών» τόνισε η κα Ζαρακέλη, η οποία κλείνοντας ανέφερε πως πρέπει όλοι να συντασσόμαστε με τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων αρχών για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr