Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Κλείνουν Πεδίον Άρεως, Λόφος Φινόπουλου και Αττικό Άλσος και είσοδοι Υμηττού

Κοροναϊός : Κλείνουν Πεδίον Άρεως, Λόφος Φινόπουλου και Αττικό Άλσος και είσοδοι Υμηττού

Αφού κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης αναφορικά με την εξάπλωση του κοροναϊού και το πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα περιορισμού της, φαίνεται ότι οι αρχές της χώρας μας πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν μέτρα, σαν να μιλούν σε νήπια...

Αφού κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης αναφορικά με την εξάπλωση του κοροναϊού και το πόσο σημαντικά είναι τα μέτρα περιορισμού της, φαίνεται ότι οι αρχές της χώρας μας πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν μέτρα, σαν να μιλούν σε νήπια…

Έτσι, αφού η κυβέρνηση αναγκάστηκε σήμερα να απαγορεύσει τα ακτοπλοϊκά ταξίδια, μιας και πολλοί θεωρούσαν ότι βρισκόμαστε σε διακοπές και πήγαιναν στα νησιά, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τις τοπικές κοινωνίες, και με το τελεσίγραφο του Κυριάκου Μητσοτάκη να βρίσκεται ακόμα σε ισχύ μέχρι τη Δευτέρα, σειρά πήρε η Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του κοροναϊού, προχώρησε στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους.

Παράλληλα ζητήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους Δημάρχους όπως προβεί στο κλείσιμο των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ζητηθεί από τον Περιφερειάρχη να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση υπαλλήλων και εργαζομένων στους συγκεκριμένους χώρους.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024