Το coupe alter ego της Σειράς 3 δίνει τα διαπιστευτήριά του από τα πεδία δοκιμών.

Φωτογραφίες: Automedia

Μπορεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες να τράβηξαν χειρόφρενο στην παραγωγή, ωστόσο η εξέλιξη συνεχίζεται όπως προδίδει η νέα σειρά εικόνων της Σειράς 4 που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να προβάρει τις σημαντικές αλλαγές της νέας γενιάς της.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό εκ πρώτης όψεως είναι και ότι η Σειρά 4 θα επωφεληθεί από τα μεγαλύτερα «νεφρά» που παρεπιδημούν στο μπροστινό τμήμα όλων των νεότερων BMW, ενώ θα μοιραστεί την πλειονότητα των χαρακτηριστικών της με την Σειρά 3 από την οποία σε κάθε περίπτωση θα την χωρίζουν αρκετά πράγματα που να δικαιολογούν τη διαφορά ονομασίας.

Πρωτίστως οι κινητήρες θα προέρχονται από την κορυφή της πυραμίδας της γκάμας της Σειράς 3, ενώ η νέα 4άρα αναμένεται να μείνει πιστή στο μοτίβο που την θέλει πρακτική για το είδος των δίθυρων coupe προσφέροντας αξιοποιήσιμα πίσω καθίσματα και έναν αξιοπρεπή χώρο πορτ μπαγκάζ.

Όσοι βέβαια επιθυμούν κάτι παραπάνω σε όρους πρακτικότητας από ένα coupe, θα πρέπει να περιμένουν την τετράθυρη έκδοση Gran Coupe η οποία δεδομένα θα προστεθεί σε δεύτερο χρόνο στην γκάμα όπως εξάλλου και η Convertible έκδοση για τους αμετανόητους εραστές των ανοιχτών εκδόσεων.

Ανεξαρτήτως επιλογής, η νέα Σειρά 4 θα προσφέρει το γνώριμο μείγμα δυναμισμού και αποδοτικότητας που γνωρίσαμε με την νέα Σειρά 3 μένοντας πιστή στον πισωκίνητο χαρακτήρα και στις οδηγικές αρετές που είναι συνδεδεμένες με την BMW αποτελώντας, το δυναμικό alter ego της 3άρας και μιας πρώτης τάξεως δυνατότητα για όσους δεν επιθυμούν να εγκλωβίζονται σε συμβατικές φόρμες αυτοκινήτων.

Η άφιξή της αναμένεται στα τέλη της χρονιάς με τις Gran Coupe και Convertible εκδόσεις να ακολουθούν λίγο μετά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr