Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - ΗΠΑ : Πλησιάζουν στα 10.000 τα κρούσματα - 155 νεκροί σε όλη τη χώρα

Κοροναϊός – ΗΠΑ : Πλησιάζουν στα 10.000 τα κρούσματα – 155 νεκροί σε όλη τη χώρα

Οι Η.Π.Α. πλησιάζουν σε ένα ζοφερό ορόσημο στον αγώνα τους κατά του κοροναϊού, καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτω ξεπέρασε τα 10.000. Από σήμερα Πέμπτη πρωί, αξιωματούχοι ανέφεραν περισσότερα από 9.400 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ιογενούς νόσου COVID-19 – και περίπου 150 θάνατους. Νέα κρούσματα και νεκροί – Οι δηλώσεις Ασθενείς από τον ιό έχουν αναφερθεί […]

Οι Η.Π.Α. πλησιάζουν σε ένα ζοφερό ορόσημο στον αγώνα τους κατά του κοροναϊού, καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτω ξεπέρασε τα 10.000. Από σήμερα Πέμπτη πρωί, αξιωματούχοι ανέφεραν περισσότερα από 9.400 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ιογενούς νόσου COVID-19 – και περίπου 150 θάνατους.

Νέα κρούσματα και νεκροί – Οι δηλώσεις

Ασθενείς από τον ιό έχουν αναφερθεί και στις 50 πολιτείες, συν την περιφέρεια της Κολούμπια και το Πουέρτο Ρίκο, αν και οι περιπτώσεις εξακολουθούν να επικεντρώνονται σε λίγες πολιτείες. Τις τελευταίες ημέρες, η επιδημία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ξεπέρασε εκείνες στην πολιτεία της Καλιφόρνια και Ουάσινγκτον.

Η Νέα Υόρκη αναφέρει περισσότερα από 3.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, δήλωσε ότι το αμερικανικό ναυτικό νοσοκομείο USNS Comfort προετοιμάζεται να εγκατασταθεί στο λιμάνι της Νέας Υόρκης για να στηρίξει τα ιατρικά κέντρα στη Νέας Υόρκης, τα οποία αντιμετωπίζουν τώρα μια εισροή ασθενών.

«Ο πρόεδρος και εγώ συμφωνήσαμε ότι αγωνιζόμαστε στον ίδιο πόλεμο και είμαστε στο ίδιο χαράκωμα», δήλωσε ο Cuomo, «και οι ενέργειες του έδειξαν ότι το κάνει αυτό». Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες σε ολόκληρη τη χώρα για την εξάλειψη της εξάπλωσης του ιού – περιλαμβάνουν το κλείσιμο των μπαρ και των εστιατορίων σε ορισμένες πολιτείες, να μη βγαίνουν από το σπίτι- σε όλη τη χώρα όταν δεν υπάρχει λόγος κλπ.

Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι περίπου 281.000 άνθρωποι υπέβαλαν αίτηση για παροχές ανεργίας την περασμένη εβδομάδα – το υψηλότερο επίπεδο από τις 2 Σεπτεμβρίου 2017, όταν έφτασαν τα 299.000 άτομα.

Πηγή: npr.org

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024