Ο υπουργός Υγείας Matt Hancock θα καταθέσει το νομοσχέδιο στο οποίο θα καθορίζονται μέτρα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης και της υποστήριξης του NHS

Ο αριθμός των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν πεθάνει από κοροναϊό έχει αυξηθεί στους 137.

Μέτρα κυβέρνησης

Επιπλέον 29 ασθενείς στην Αγγλία έχουν πεθάνει από τον κοροναϊό, δήλωσε η NHS England. Μια δήλωση από το NHS England ανέφερε: «Περίπου 29 άνθρωποι που έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για τον  Covid-19 πέθαναν, φέρνοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων που επιβεβαιώθηκαν στην Αγγλία σε 128. «Οι ασθενείς ήταν ηλικίας μεταξύ 47 και 96 ετών και είχαν υποκείμενα υγειονομικά προβλήματα.

«Οι οικογένειές τους έχουν ενημερωθεί». Εννέα ακόμη πέθαναν στην Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται τώρα σε 137.

Υπάρχουν τώρα 77 περιπτώσεις Covid-19 στη Βόρεια Ιρλανδία, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας. Η νομοθεσία έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κοροναϊού θα δημοσιευθεί στο Κοινοβούλιο, αφού ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων και την ακύρωση των εξετάσεων.

Ο υπουργός Υγείας Matt Hancock θα καταθέσει το νομοσχέδιο στο οποίο θα καθορίζονται μέτρα για την επιβράδυνση της εξάπλωσης και της υποστήριξης του NHS και των εργαζομένων στα κοινοτικά όργανα την Πέμπτη.

Πηγή: devonlive.com

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr