Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Η ανάρτηση Μόσιαλου και το σπαρακτικό «αντίο» Ιταλού παρουσιαστή που έχασε τους γονείς του

Κοροναϊός : Η ανάρτηση Μόσιαλου και το σπαρακτικό «αντίο» Ιταλού παρουσιαστή που έχασε τους γονείς του

Το σπαρακτικό αντίο του Ιταλού παρουσιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Gabriele Corsi στους γονείς του και τους θείους του, οι οποίοι έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Μόσιαλος

Το σπαρακτικό αντίο του Ιταλού παρουσιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Gabriele Corsi στους γονείς του και τους θείους του, οι οποίοι έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Ήταν ο πατέρας μου. Αυτός στην πιο θολή από τις φωτογραφίες στις νεκρολογίες εχθές.Ήταν ο πατέρας μου. Τον θυμάμαι με μαύρο μούσι να μου μαθαίνει μπάλα στο πάρκο κάτω από το σπίτι μας» έγραψε στο διαδίκτυο Gabriele Corsi και συνόδεψε την ανάρτησή του με ένα απόκομμα μιας ιταλικής εφημερίδας με νεκρολογίες ενώ επίσης ανέφερε:

«Ήταν η μητέρα μου. Αυτή η κομψή κυρία πέθανε μόνη της στο νοσοκομείο επειδή δεν μπορούσα να την επισκεφτώ. Ο μεγαλύτερος πόνος. Εκείνη. Μόνη».

«Για μερικούς, «μόνο οι γέροι πεθαίνουν», «ναι, αλλά ήταν ήδη άρρωστοι», «πολλοί περισσότεροι πεθαίνουν από άλλες αιτίες». Και αν είστε μεταξύ αυτών που τα πιστεύουν όλα αυτά, πραγματικά δεν μάθατε τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και αναδημοσιεύει ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024