Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : Παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα, η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα

Τσιτσιπάς : Παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα, η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στα social media απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για την απόφασή του να ταξιδέψει στην Αγγλία εν μέσω πανδημίας

Οι ATP και WTA έχουν βάλει λουκέτο στο παγκόσμιο τένις μέχρι τις 7 Ιουνίου λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, οι τενίστες και οι τενίστριες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Το ίδιο κάνουν φυσικά και τα δικά μας παιδιά, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον 21χρονο τενίστα να δέχεται έντονη κριτική για την επιλογή του να ταξιδέψει στην Αγγλία εν μέσω πανδημίας. Ο Ελληνας τενίστας την Πέμπτη ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media μια ανακοίνωση, στην οποία απαντάει στους επικριτές του και διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ο Στέφανος, όπως και η Μαρία, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το Indian Wells, αλλά η διοργάνωση αναβλήθηκε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, σε αντίθεση με την Σάκκαρη, ο Τσιτσιπάς δεν επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά ταξίδεψε στην Αγγλία για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σεζόν του γρασιδιού. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media συγκέντρωσαν πολλά σχόλια, τα οποίοα λοιδωρούσαν τον Ελληνα τενίστα για την επιλογή να ταξιδέψει στην Αγγλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο, στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη δηλώνει κατηγορηματικά ότι προτεραιότητά του είναι η υγεία του και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. «Θέλω όλοι να ξέρετε πως η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η απάντηση του Τσιτσιπά:

«Τελευταία βλέπω πολλά σχόλια και ανησυχίες για την υγεία μου και την ασφάλεια, εξαιτίας των ταξιδιών μου τις τελευταίες εβδομάδες.

Θέλω όλοι να ξέρετε πως η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, γι’ αυτό προσπαθώ να μένω στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μείνω ασφαλής και να περιορίσω τον κίνδυνο με την κοινωνική αποστασιοποίηση, όσο περισσότερο μπορώ.

Ωστόσο, ως αθλητής, το να είμαι ενεργός με όποιο τρόπο μπορώ είναι επίσης σημαντικό για μένα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα που χρειάζεται να βγαίνω έξω για να προπονούμαι και να φροντίζω το σώμα μου με όση περισσότερη ασφάλεια μπορώ.

Θέλω να ξέρετε πως το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά και πως ο κάθε άνθρωπος έχει ρόλο στην καταπολέμηση αυτού του ιού, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να μείνετε όλοι ασφαλείς».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024