Το Αγιο Φως
Πάσχα στην εποχή του κοροναϊού
Ας αρχίσω από την ειδική πτήση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από το Πεκίνο.
Ερχονται από την Κίνα χιλιάδες μάσκες, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην Ελλάδα. Οσον αφορά την άλλη ειδική πτήση, αυτή του Μεγάλου Σαββάτου που πραγματοποιείται με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τη μεταφορά στην Ελλάδα του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο, σας πληροφορώ ότι μάλλον δεν πρόκειται να γίνει.
Τελική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί, αλλά οι πάντες στην κυβέρνηση (και όχι στην Εκκλησία) προσανατολίζονται στο γεγονός ότι αφού το Πάσχα εφέτος θα γίνει μακριά από εκκλησίες και οι Αγιοι Τόποι είναι στα σημεία αναφοράς του κοροναϊού, η ειδική πτήση του πρωθυπουργικού Εμπραέρ δεν πρόκειται να γίνει, ούτε βεβαίως η υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους.
Πηγή: Βηματοδότης
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Τραμπ: Επιβεβαίωσε την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442