Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένα νεοκλασικό περίπτερο τένις στον Λευκό Οίκο

Ένα νεοκλασικό περίπτερο τένις στον Λευκό Οίκο

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την οικοδόμηση ενός Περιπτέρου Τένις, με αρχιτεκτονικές αναφορές στο ύφος του Λευκού Οίκου

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την οικοδόμηση στο πάρκο της προεδρικής κατοικίας ενός Περιπτέρου Τένις, με αρχιτεκτονικές αναφορές στο ύφος του Λευκού Οίκου.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι (μαζί σας) την πρόοδο του Tennis Pavilion στο @WhiteHouse. Ευχαριστώ την ταλαντούχα ομάδα για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση» δήλωσε μέσα από αναρτήσεις της στα social media η Μελάνια Τραμπ, μαζί με φωτογραφίες της στον τόπο των εργασιών.

Το καινούριο κτίσμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον στο οποίο υπάρχουν τουαλέτες και αποθηκευτικός χώρος κοντά στα γήπεδα τένις.

Το σχέδιο του περιπτέρου είναι «σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένο από την αρχιτεκτονική του Λευκού Οίκου» σημείωσε η National Park Service, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό.

«Θα χρησιμοποιήσει το σχέδιο του Λευκού Οίκου ως έμπνευση και θα ενσωματώσει στις προσόψεις κολώνες, μεγάλα παράθυρα από το έδαφος ως το ταβάνι καθώς και φεγγίτες με ρόδακα» είχε υπογραμμίσει η National Park Service στην έκθεση που πέρυσι είχε υποβληθεί για την τελική έγκριση.

Νωρίτερα, μέσα στη χρονιά, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφράσει την προτίμησή του για την κλασική αρχιτεκτονική σε σχέδιο απόφασης, σύμφωνα με το οποίο όλα τα καινούργια ομοσπονδιακά κτήρια όφειλαν να είναι σε αυτό το ύφος.

Επιπλέον, το Περίπτερο Τένις δεν είναι η πρώτη ανάμειξη της Μελάνια σε θέματα ντιζάιν και αρχιτεκτονικής.

Η ίδια ξεκίνησε σπουδές αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα, αλλά μετά τον πρώτο χρόνο εγκατέλειψε για να ασχοληθεί με το modelling στο Μιλάνο.

Η πληροφορία αυτή ήρθε στο φως όταν αποδείχθηκε πως κακώς ισχυρίστηκε, στον ιστότοπό της, πως είχε πτυχίο αρχιτεκτονικής, ενώ στη συνέχεια, αναγκάστηκε να καταργήσει τον ιστότοπο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024