Κοροναϊός : Στο νεκροτομείο παραμένει ο 67χρονος – Το πρώτο θύμα του ιού
Ο 67χρονος άνδρας που κατέληξε στις 12 Μαρτίου από τον κοροναϊό, παραμένει ακόμα στα ψυγεία του νεκροτομείου του νοσοκομείο του Ρίου.
Ο 67χρονος άνδρας που κατέληξε στις 12 Μαρτίου από τον κοροναϊό, παραμένει ακόμα στα ψυγεία του νεκροτομείου του νοσοκομείο του Ρίου.
Δεν έχει κηδευτεί γιατί τόσο η γυναικά του παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς του βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πατρών, ο 64χρονος παραμένει διασωληνωμένος, ενώ άλλοι δυο επρόκειτο να διασωληνωθούν χθες.
Το πρώτο κρούσμα από την Σπάρτη κατέφθασε χθες στο νοσοκομείο. Πρόκειται για 88χρονο άνδρα. Ακόμα, Τρίτη πτέρυγα θα ανοίξει στο νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να νοσηλευτούν ασθενείς χτυπημένοι από κοροναϊό.
- Αν αυτό το παλτό μπορούσε να μιλήσει – Το μακρύ ταξίδι του πανωφοριού Τσέστερφιλντ του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ
- Γιατί τόσο λίγες γεννήσεις; Ίσως να έχουμε παραβλέψει τον σημαντικότερο λόγο από όλους
- Σκούπες νέας γενιάς: Καθαριότητα χωρίς κόπο – τι να επιλέξεις
- «Βέτο» ΝΔ μέσω ΕΛΚ στους μάρτυρες για ΟΠΕΚΕΠΕ που θα δει η Επιτροπή Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβούλιου
- Οι γενικοί τελωνειακοί δασμοί του προέδρου Τραμπ κρίθηκαν (ξανά) παράνομοι από δικαστήριο στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5): Δράση με Παναθηναϊκός – Βαλένθια και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του Maestro
- Χανταϊός: Σε επιφυλακή οκτώ χώρες για πιθανή διασπορά μέσω επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442