Χονγκ Κονγκ : Πέθανε ο πρώτος σκύλος που είχε διαγνωστεί με κοροναϊό
Το ράτσας Πομεράνιαν και ηλικίας 17 ετών σκυλάκι ανήκε σε μια 60χρονη γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ
Δεν τα κατάφερε τελικά το πρώτο κατοικίδιο που είχε διαγνωστεί με κοροναϊό. Το ράτσας Πομεράνιαν και ηλικίας 17 ετών σκυλάκι ανήκε σε μια 60χρονη γυναίκα από το Χονγκ Κονγκ.
Όταν εκείνη διαπίστωσε ότι το σκυλάκι παρουσίαζε ζυμπτώματα το παρέδωσε στις αρχές που το έθεσαν σε καραντίνα από τις 26 Φεβρουαρίου.
Το ζώο φάνηκε πως ξεπέρασε τη νόσο και ανάρρωσε. Μάλιστα γι’ αυτό τον λόγο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του το περασμένο Σάββατο.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, χθες η 60χρονη -η οποία επίσης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και ανάρρωσε- ανακοίνωσε ότι το ζώο πέθανε, αλλά δεν επέτρεψε στις αρχές να κάνουν νεκροτομή προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου του.
Τα τεστ αίματος στον σκύλο που έγιναν στις 12 Μαρτίου είχαν βγει αρνητικά στον ιό, όμως οι υγειονομικές αρχές τονίζουν πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε προσβληθεί.
Οι υγειονομικές Αρχές της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ εκτιμούν ότι στα κατοικίδια, σκυλιά και γάτες, δεν μεταδίδεται ο ιός.
- Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Διονύσης Τσάμης
- Φάμελλος για εργατική Πρωτομαγιά: «Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας»
- Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς
- Ελένη Φουρέιρα: Kυκλοφορεί το πρώτο της βινύλιο
- Μητσοτάκης εκτός τόπου και χρόνου – Μήνυμα για την Πρωτομαγιά με… Akyla και αποθέωση κυβερνητικών μέτρων
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη δεύτερη νίκη επί της Μονακό (vid)


