Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες στο μετρό του Λονδίνου παρά τα μέτρα περί συνωστισμού [Εικόνες]

Κοροναϊός : Στριμωγμένοι σαν τις σαρδέλες στο μετρό του Λονδίνου παρά τα μέτρα περί συνωστισμού [Εικόνες]

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στο μετρό του Λονδίνου δείχνουν μια κατάσταση που -δεδομένων των συνθηκών- προκαλεί ανατριχίλα

Ανάμεσα στα μέτρα που έλαβε (κατόπιν εορτής…)  η βρετανική κυβέρνηση περιλαμβάνεται και η αποφυγή του συνωστισμού, ένα μέτρο ζωτικής σημασίας σύμφωνα με τους ειδικούς.

Παρόλα αυτά οι εικόνες που κυκλοφορούν από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα δεν είναι και τόσο ευοίωνες.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα στο μετρό του Λονδίνου δείχνουν μια κατάσταση που -δεδομένων των συνθηκών- προκαλεί ανατριχίλα.

Λόγω της μείωσης των εργαζομένων ανά βάρδια που αποφάσισε ο Οργανισμός Συγκοινωνιών του Λονδίνου, και της επακόλουθης μείωσης της συχνότητας των δρομολογίων, κατά τις ώρες αιχμής η κατάσταση στα βαγόνια του μετρό είναι απελπιστική.

Το πρωί οι επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν ακόμα και 12 λεπτά στις αποβάθρες, χρόνος υπερβολικός σε σχέση με το κανονικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν να μετακινούνται στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο συνθήκες που -το ξέρουμε όλοι πια- είναι ιδανικές για τη μετάδοση και την εξάπλωση του κοροναϊού.

Οι εικόνες που απαθανάτισαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κυκλοφόρησαν ευρέως στο ίντερνετ είναι τόσο αποκαλυπτικές που ανάγκασαν διάφορες βρετανικές ιστοσελίδες να εξαπολύσουν επίθεση όχι μόνο στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον αλλά και εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν.

Και όλα αυτά ενώ η κίνηση στο δημοφιλέστερο μέσο μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας να έχει μειωθεί κατά 20% λόγω της πανδημίας…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024