Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Ρωσία: Ο Πούτιν προστατεύεται επί 24ωρου βάσεως λέει το Κρεμλίνο

Κοροναϊός – Ρωσία: Ο Πούτιν προστατεύεται επί 24ωρου βάσεως λέει το Κρεμλίνο

Όλα τα μέλη του προσωπικού του Κρεμλίνου υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κρούσματα μεταξύ τους από τον κοροναϊό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προστατεύεται επί 24ώρου βάσεως από τον κορονοϊό, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι όλα τα μέλη του προσωπικού του Κρεμλίνου υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κρούσματα μεταξύ τους από τον κοροναϊό.

«Οτιδήποτε χρειάζεται για την προστασία του Ρώσου πρόεδρου από τους ιούς και άλλες ασθένειες γίνεται επί εικοσιτετράωρου βάσεως», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου κοινοποιείται δημόσια και συνιστά την καλύτερη απόδειξη για την κατάσταση της υγείας του».

Ο Πεσκόφ πρόσφατα είχε αποφύγει να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Πούτιν έχει κάνει τέστ κοροναϊού, λέγοντας ότι ο πρόεδρος έχει την απαιτούμενη υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα.

Ο Πούτιν επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Κριμαία. Οι δημοσιογράφοι που συνοδεύουν τον Ρώσο πρόεδρο είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν κάποιος είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό, ενώ το Κρεμλίνο είχε προειδοποιήσει επίσης του δημοσιογράφους να μείνουν σπίτι τους αν νοιώθουν αδιαθεσία.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος έχει κάνει το τέστ του κοροναϊού, όπως και όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024