Παναθηναϊκός : Η μετά τον κοροναϊό εποχή θα τον αφήσει με ένα πλεονέκτημα
Δυστυχώς, την τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός συνήθισε να είναι ολιγαρκής στα οικονομικά του. Όμως, με τις παρενέργειες που θα αφήσει ο κοροναϊός στον αθλητισμό, ίσως να αποκτήσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα
Μετρώντας μονοψήφιο αριθμό ημερών καραντίνας εξαιτίας του κοροναϊού, ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί την πλήρη έκταση της ζημιάς που θα προκληθεί στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας.
Το λουκέτο θα «ρίξει» τους τζίρους των εταιριών σε χαμηλά επίπεδα, που εντέλει θα εξαρτηθούν από το χρονικό διάστημα της παύσης του εμπορίου.
Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρόκειται να είναι αμελητέες ποσότητες.
Σε μία χώρα με μικρό αγοραστικό κοινό όπως είναι η Ελλάδα, οι εταιρείες θα περιορίσουν δραστικά τα κόστη τους για να αντέξουν.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.