Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο κοροναϊός αναβάλλει τον γάμο της Έμμα Στόοουν

Ο κοροναϊός αναβάλλει τον γάμο της Έμμα Στόοουν

H διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι η γαμήλια τελετή αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο κοροναϊός αναβάλλει εκτός από κορυφαία φεστιβάλ, πολιτιστικά δρώμενα και αθλητικές διοργανώσεις και γάμους…

Κάπως έτσι η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Έμμα Στόουν, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον αρραβωνιαστικό της Ντέιβ ΜακΚάρι στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε ότι η γαμήλια τελετή αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την Page Six η Έμμα και ο 34χρονος σύντροφός της αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδιά τους και τώρα τρέχουν να ακυρώνουν προσκλήσεις και να ενημερώνουν όλους τους καλεσμένους για την αλλαγή που επιβάλλει μια πανδημία που έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 7.500 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

Another edit to enlighten your life! a little bit late but… Happy Valentines Day💕💕 . audio: @sangsteraudios for my goddess, Em✨and her valentine @davemccary Btw, all the pics were taken in public appearances, or with the couple’s agreement and without Emma or Dave feeling uncomfortable. This is important because i have a paparazzi photos free account in order to incentivize people not to consume pics or videos that where taken while the celebrity was being bothered . In the fist clip of this edit emma smiles while she holds hands with dave when leaving SNL’s after party. By this point Emma was already publicly engaged. This is why i added the clip to the edit. If you want to know more about my profile being free from paparazzi pics, check out the highlight about “No Paparazzi“.

A post shared by 𝐞𝐦𝐢𝐥𝐲 𝐣𝐞𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐨𝐧𝐞’𝐬 𝐟𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐠𝐞 ⛅️ (@emmastonebehindscenes) on

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σκηνοθέτης σύντροφός της είχαν κρατήσει μυστικό τον γάμο τους. Το πού, πώς και πότε θα γινόταν αυτός ο γάμος το ήξεραν μόνο η Έμμα, ο Ντέιβ και φυσικά οι καλεσμένοι.

Ο κοροναϊός ωστόσο χάλασε την έκπληξη και φυσικά δεν αποκάλυψαν τη νέα ημερομηνία της γαμήλιας τελετής.

Οι μελλόνυμφοι ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα τον περασμένο Δεκέμβριο με μια φωτογραφία στην οποία ο Ντέιβ αγκαλιάζει την Έμμα Στόουν, η οποία δείχνει στην κάμερα το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου.

View this post on Instagram

💕

A post shared by @ davemccary on

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 2016 όταν η Έμμα Στόουν ήταν οι οικοδέσποινα ενός επεισοδίου του δημοφιλούς κωμικού σόου Saturday Night Live, στο οποίο ο Ντέιβ έχει τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024