
Κοροναϊός : Ξεκίνησε ο κατ’ οίκον περιορισμός για 67 εκατ. Γάλλους
Για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες, περίπου 67 εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους, στο πλαίσιο του «πολέμου» που κήρυξε εναντίον του κοροναϊού ο Μακρόν.
Ο γενικός περιορισμός του γαλλικού πληθυσμού, τον οποίο επέβαλε η κυβέρνηση στην προσπάθεια να αναχαιτίσει την επιδημία του κορονοϊού, ξεκίνησε σήμερα στις 12:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας), ένα μέτρο εντελώς πρωτόγνωρο στην ιστορία της χώρας.
Για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες, περίπου 67 εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους εκτός από σπάνιες εξαιρέσεις –για ανεφοδιασμό, λόγους υγείας– κινδυνεύοντας με επιβολή προστίμου αν δεν το κάνουν, στο πλαίσιο του «πολέμου» που κήρυξε εναντίον αυτής της παγκόσμιας επιδημίας ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]




