Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UEFA - Κοροναϊός : Πληροφορίες ότι προτείνει πρωταθλήματα τις καθημερινές και ευρωπαϊκά ματς Σαββατοκύριακο

UEFA – Κοροναϊός : Πληροφορίες ότι προτείνει πρωταθλήματα τις καθημερινές και ευρωπαϊκά ματς Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με διαρροές από την πολωνική ομοσπονδία, που αναπαράγουν media της χώρας, η UEFA έχει προτείνει στους συλλόγους να γίνουν τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων καθημερινές και των Champions League, Europa League τα Σαββατοκύριακα για να τελειώσει η σεζόν έως 30 Ιουνίου.

Με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου είναι το πλάνο που έχει καταστρώσει για το μέλλον του ποδοσφαίρου και της σεζόν η UEFA. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την τηλεδιάσκεψη που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να έχει ολοκληρωθεί έως τέλος Ιουνίου η σεζόν και γι’ αυτό τον λόγο πρότεινε μια διαφορετική λύση σε συλλόγους και εγχώριες ομοσπονδίες.

Ποια είναι αυτή; Να γίνουν τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League τα Σαββατοκύριακα και εκείνα των εγχώριων πρωταθλημάτων τις καθημερινές, προκειμένου να γίνονται περισσότερα ματς και να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Αυτό τουλάχιστον διαρρέεται από την πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και αναμεταδίδεται από ΜΜΕ της χώρας, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το πλάνο της UEFA ο τελικός του Champions League θα γίνει στις 27 Ιουνίου (αντί για 30 Μαΐου) και ο τελικός του Europa League στις 24 Ιουνίου.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024