Σύμφωνα με διαρροές από την πολωνική ομοσπονδία, που αναπαράγουν media της χώρας, η UEFA έχει προτείνει στους συλλόγους να γίνουν τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων καθημερινές και των Champions League, Europa League τα Σαββατοκύριακα για να τελειώσει η σεζόν έως 30 Ιουνίου.

Με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου είναι το πλάνο που έχει καταστρώσει για το μέλλον του ποδοσφαίρου και της σεζόν η UEFA. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την τηλεδιάσκεψη που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να έχει ολοκληρωθεί έως τέλος Ιουνίου η σεζόν και γι’ αυτό τον λόγο πρότεινε μια διαφορετική λύση σε συλλόγους και εγχώριες ομοσπονδίες.

Ποια είναι αυτή; Να γίνουν τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League τα Σαββατοκύριακα και εκείνα των εγχώριων πρωταθλημάτων τις καθημερινές, προκειμένου να γίνονται περισσότερα ματς και να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Αυτό τουλάχιστον διαρρέεται από την πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και αναμεταδίδεται από ΜΜΕ της χώρας, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια οριστική απόφαση.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το πλάνο της UEFA ο τελικός του Champions League θα γίνει στις 27 Ιουνίου (αντί για 30 Μαΐου) και ο τελικός του Europa League στις 24 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr