Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες

Κικίλιας: Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες

Κρίσιμες χαρακτήρισε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης

Κρίσιμες χαρακτήρισε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη

Ο υπουργός Υγείας, σημείωσε πως μετέβη στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος από κοντά, τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται στο ΠΓΝΕ, που είναι και νοσοκομείο αναφοράς για το νέο κορονοϊό, «το σχέδιο που ζητάμε να εφαρμοστεί μαζί με τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και κυρίως των πολιτών, στην εφαρμογή του, στην πράξη».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχαριστώντας τόσο τον διοικητή του νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη, όσο και τους γιατρούς, νοσηλευτές και το σύνολο του προσωπικού «για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Είδα ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες κι έτσι πρέπει να είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Κικίλιας, ο οποίος μετά την Αλεξανδρούπολη θα μεταβεί στις Καστανιές, τόνισε ότι η σημερινή επίσκεψή του καταδεικνύει και «την ιδιαίτερη αξία και σημασία του Νομού Έβρου, αυτής της ακριτικής περιοχής και της πόλης». Είναι κατανοητό, τόνισε, «ότι αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί» και διαβεβαίωσε ότι «όλη η Ελλάδα το αναγνωρίζει αυτό, όλη η Ελλάδα συμπάσχει μαζί σας και όλη η Ελλάδα στηρίζει την προσπάθειά σας εδώ πέρα».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024