
Κατέρρευσε από τον «πανικοϊό» η Wall Street
Κατέρρευσε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη, εν μέσω πανικού λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναϊού.
Σε μια από τις χειρότερες συνεδριάσεις όλων των εποχών, εν μέσω πανικού λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κοροναϊού, το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη κατέρρευσε τη Δευτέρα, παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδιακής τράπεζας να καθησυχάσει τις αγορές.
Ιστορικές απώλειες
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έχασε 2.997,10 μονάδες (η μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία του), -12,93%, και έκλεισε στις 20.188,52, τη μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση που έχει καταγράψει από τη «Μαύρη Δευτέρα» του Οκτωβρίου του 1987 και βρίσκεται πλέον στο χαμηλότερο επίπεδό του από τον Φεβρουάριο του 2017.
Ο δείκτης των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq κατρακύλησε στις 6.904,59 μονάδες, χάνοντας -12,32% ή 970,28 μονάδες και κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 υποχώρησε κατά 324,89 μονάδες ή 11,98% στις 2.386,13 μονάδες.
- Η Σκόπελος και η Άνδρος ανάμεσα στους 13 μη συμβατικούς προορισμούς του κόσμου για το 2026
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΓ’)
- Ασπρόπυργος: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσικλέτας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ
- Το Ιράν θα εκτελέσει την πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια, καθώς συνεχίζεται η βίαιη καταστολή του Ιανουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων τη στιγμή που παραβίαζε επιχείρηση









