Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπουκισμός φαρμακοποιού από «δημοσιογράφο» γιατί δεν απολύμανε τα χέρια του

Τραμπουκισμός φαρμακοποιού από «δημοσιογράφο» γιατί δεν απολύμανε τα χέρια του

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο με «δημοσιογράφο» που τραμπουκίζει φαρμακοποιό γιατί δεν απολύμανε τα χέρια του μπροστά του.

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο με «δημοσιογράφο» που τραμπουκίζει φαρμακοποιό γιατί δεν απολύμανε τα χέρια του μπροστά του.

Στη διάρκεια του βίντεο ο πρωταγωνιστής φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο της Βερσάτσε» υβρίζει χυδαία την φαρμακοποιό και δεν διστάζει να στρέψει την κάμερα στο πρόσωπό της για να την διαπομπεύσει.

Ο τραμπουκισμός στον φαρμακοποιό

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χρήστης «Athanasios Tanasis Zervoudakis», που φέρεται να είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί. Όπως φαίνεται, έχει επισκεφθεί κάποιο φαρμακείο της περιοχής στο Νέο Ψυχικό, και όταν βρίσκεται στο ταμείο, εξανίσταται κατά της φαρμακοποιού που δεν φοράει γάντια.

Αμέσως, της επιτίθεται ρωτώντας επίμονα γιατί δεν φοράει γάντια, με την ίδια να επιχειρεί μάταια να του δώσει οποιαδήποτε απάντηση, και τον «πελάτη» να την ρωτάει «να με πεθάνεις θέλεις» και να βρίζει χυδαία. Στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε», με την υπάλληλο να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της και να του απαντά «χέστηκα», και τον ίδιο να ανταπαντά «πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες» και να στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

Ο «δημοσιογράφος του OPEN» συνεχίζει να την μιλάει υποτιμητικά, δηλώνοντας μάλιστα «Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση», ενώ όταν τον ρωτά εάν την τράβηξε βίντεο, αυτός το αρνήθηκε και είπε «τραβάω το προϊόν». Ακολούθως, συνεχίζει να φωνάζει πως είναι δημοσιογράφος και μοντέλο, «ενημερώνοντας» την υπάλληλο του φαρμακείου πως «θα είσαι στο instagram».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πλήθος προβολών και σχολίων, κατά βάση αρνητικών, με αρκετούς χρήστες να καλούν το κανάλι «OPEN» να πάρει θέση. Λίγο μετά τις 22.30, το κανάλι προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει πως «χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού».

Παράλληλα, σημειώνει πως «είναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς». Πάντως, ο εν λόγω άνδρας εμφανίζεται εδώ και χρόνια ως μέλος εκπομπής του καναλιού, όπως γράφει και στα κοινωνικά του δίκτυα.

Μετά από την κατακραυγή, η ανάρτηση εξαφανίστηκε…

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024