Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερειακών Κέντρων της ΕΥΔΑΠ

Αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερειακών Κέντρων της ΕΥΔΑΠ

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι σε ευθυγράμμιση με τις τελευταίες εξελίξεις και προς διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερειακών της Κέντρων.

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι σε ευθυγράμμιση με τις τελευταίες εξελίξεις και προς διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερειακών της Κέντρων, μέχρι νεότερης ενημέρωσης, με εξαίρεση τα Περιφερειακά Κέντρα: Της Αθήνας, Σατωβριάνδου 12 και του Πειραιά, Τσαμαδού 5.

Να αποφεύγουν την προσέλευση

Για ακόμα μία φορά, συστήνεται στους πελάτες μας να αποφεύγουν κατά το μέγιστο δυνατό την προσέλευσή τους και σε αυτά τα δύο Περιφερειακά Κέντρα και προτείνεται να εξυπηρετούνται μέσω εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης:

Για την πληρωμή λογαριασμού, μέσω:

Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών και των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων Τραπεζών.

ΕE

Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων: Στο 1022@eydap.gr , στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.α., τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024