Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Η συγκινητική κίνηση χιλιάδων Ελλήνων – Το ηχηρό χειροκρότημα σε γιατρούς και νοσηλευτές

Κοροναϊός: Η συγκινητική κίνηση χιλιάδων Ελλήνων – Το ηχηρό χειροκρότημα σε γιατρούς και νοσηλευτές

Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία στη μάχη κατά του κοροναϊού.

Ένα μεγάλο και ηχηρό «ευχαριστώ» έστειλαν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνουν καθημερινά με τον κοροναϊό, οι πολίτες από τα μπαλκόνια τους από όλη τη χώρα.

Στις 21:00 το βράδυ, οι πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έδωσαν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών.

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησε το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό.

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!» ανέφερε το κάλεσμα.

Στην Αθήνα

H υποστήριξη των Ελλήνων φάνηκε ξεκάθαρα στο… χειροκρότημα καθώς κάτοικοι της Αττικής βγήκαν στα μπαλκόνια τους ακριβώς στις 9:00 το βράδυ και χειροκρότησαν προς τιμήν όλων των γιατρών και των νοσηλευτών που δίνουν καθημερινά μάχη κατά του κοροναϊού.

https://twitter.com/ALekatou/status/1239266710030635008

Στη Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα για να στηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας εν μέσω της «καταιγίδας» του κοροναϊού, είπαν απόψε σε γιατρούς και νοσηλευτές και οι Θεσσαλονικείς.

Στην Πάτρα

Οι πατρινοί άναψαν τα φώτα, βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούσαν, δίνοντας δύναμη στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στο προσωπικό των νοσοκομείων που αυτές τις μέρες δίνει τον δικό του αγώνα με υπεράνθρωπες προσπάθειες για συμπολίτες που πάσχουν από κοροναϊό.

Στην Κέρκυρα

Μια συγκινητική κίνηση υλοποίησαν οι Έλληνες που βρίσκονται στα σπίτια τους προς υποστήριξη των γιατρών και των νοσοκόμων που μάχονται ενάντια στον κοροναϊό.

Σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κέρκυρα υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση.

https://www.facebook.com/vanessa.mandyla/videos/10221405961397045/

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024