Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ από τη Δευτέρα

Κοροναϊός : Έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ από τη Δευτέρα

Νέα μέτρα για την αποτροπή των εικόνων που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στα σούπερ μάρκετ, με τις τεράστιες ουρές στα ταμεία από πολίτες, οι οποίοι όντας σε πανικό έσπευσαν να γεμίσουν τα καρότσια τους και να αδειάσουν τα ράφια, φαίνεται πως σχεδιάζει η κυβέρνηση

Νέα μέτρα για την αποτροπή των εικόνων που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στα σούπερ μάρκετ, με τις τεράστιες ουρές στα ταμεία από πολίτες, οι οποίοι όντας σε πανικό έσπευσαν να γεμίσουν τα καρότσια τους και να αδειάσουν τα ράφια, φαίνεται πως σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, από την Δευτέρα θα υπάρχει έλεγχος εισόδου στα σούπερ μάρκετ, μετά τα φαινόμενα συνωστισμού, παρά τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός.

Έτσι, σύμφωνα το λεγόμενα του κ. Παπαθανάση ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα μπαίνει και ανάλογος αριθμών ατόμων για να ψωνίσει, με βάση τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν και ως delivery, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Μάλιστα, όπως σημείωσε, μιλώντας στο Open, τα delivery θα γίνονται ακόμη και Κυριακές για να εφοδιάζεται το καταναλωτικό κοινό. Ακόμη, το αρμόδιο υπουργείο μελετά και την επέκταση ωραρίου στα σούπερ μάρκετ, κάτι που μένει να φανεί αν θα εφαρμοστεί τις επόμενες ημέρες.

«Επάρκεια σε όλα!»

«Το είπαμε και το ξαναλέμε: υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν!» τόνισε εχθές, μεταξύ εχθές ο υφυπουργός Ανάπτυξης.

Χθες, Σάββατο, ο κ. Παπαθανάσης πραγματοποίησε σε επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ και σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο».

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός ανέφερε: «Τώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα Σούπερ Μάρκετ της Νέας Σμύρνης. Τα ράφια γεμάτα και καμία ουρά. Η κατάσταση επανέρχεται σε φυσιολογικό επίπεδο.Το είπαμε και το ξαναλέμε: υπάρχει απίστευτη επάρκεια τροφίμων και καταναλωτικών ειδών. Τα Σούπερ Μάρκετ δεν κλείνουν!»

Λίγο αργότερα σε δεύτερο σχόλιο του σημειώνει: «Το ίδιο και στην Καλλιθέα . Καμία ουρά και τα ράφια γεμάτα. Το λέμε από την πρώτη στιγμή, μην ανησυχείτε, υπάρχει επάρκεια και τα Σούπερ Μάρκετ θα είναι πάντα ανοιχτά. Να ψωνίσετε μόνο ότι χρειάζεστε διαφορετικά γεμίζετε απλά τα ντουλάπια σας. Επάρκεια σε όλα!».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024