Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης : Επάρκεια τροφίμων και αγαθών στα σούπερ μάρκετ έως τον Ιούνιο

Γεωργιάδης : Επάρκεια τροφίμων και αγαθών στα σούπερ μάρκετ έως τον Ιούνιο

Διαβεβαιώσεις για την επάρκεια τροφίμων και αγαθών στα ράφια των σούπερ μάρκετ επί ένα τρίμηνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Διαβεβαιώσεις για την επάρκεια τροφίμων και αγαθών στα ράφια των σούπερ μάρκετ επί ένα τρίμηνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι τα ράφια δεν έχουν αδειάσει, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των προμηθειών σε υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, μαντιλάκια και αντισηπτικά.

Επ’ αυτού τόνισε ότι έχει ζητηθεί από τους εμπόρους να ενημερώσουν το υπουργείο για τα αποθέματά τους και για τις τιμές με τις οποίες πωλούν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Σε περιπτώσεις αισχροκέρδειας θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος εξήγησε και το λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να επιβληθεί διατίμηση στα προϊόντα αυτά, κάτι που αποτελεί αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν γίνονται ταξίδια, πώς να γίνουν επενδύσεις;»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024