Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμαράγδα Καρύδη: Ξεσήκωσε το instagram με την νέα της ιδέα!

Σμαράγδα Καρύδη: Ξεσήκωσε το instagram με την νέα της ιδέα!

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε ένα νέο τρεντ!

Η Σμαράγδα Καρύδη ξεκίνησε ένα νέο τρεντ!

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει επηρεαστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο με την μεγάλη εξάπλωση του κοροναϊού , αλλά δεν αφήνει την μαυρίλα να την πάρει από κάτω.

«Βγείτε μια βόλτα, αλλά πάρτε μέτρα»

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, την ανησυχία που επικρατεί και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Γύρισα μόλις απ τη βόλτα με τον @yiannisofficial (τον σκύλο της) και για άλλη μια φορά νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχει στη ζωή μου γιατί χωρίς αυτόν δε θα σηκωνόμουν ίσως σήμερα απ τον καναπέ να πάω μια βόλτα και θα βούλιαζα πιο βαθιά στην κατάθλιψη των ειδήσεων και του Ίντερνετ. Έξω έχει μπει η άνοιξη. Γύρω απ την Ακρόπολη έχουν ανθίσει τα πάντα. Οι παπαρούνες τα χαμομήλια και εκείνα τα μωβ και τα κίτρινα που δε ξέρω πως τα λένε.

Πεταλούδες παντού, πουλιά και χελώνες που κάνουν σεξ. Ο ήλιος είναι λαμπερός και παντού μυρίζει υπέροχα. Θέλω να πω ότι γράφω αυτή την ανάρτηση σαν έκθεση τρίτης δημοτικού για την Άνοιξη για να σας πω να βγείτε μια βόλτα. Οκ φυσικά πάρτε τα μέτρα σας, τα αντισηπτικά, τα απολυμαντικά για τα κουμπιά του ασανσέρ και τα πόμολα αλλά πάρτε έστω 10 λεπτά και βγείτε στο κοντινότερο δασάκι, πάρκο, πλατεία, ότι έχετε κοντά σας ή όσοι μπορείτε να πάτε και πιο μακρυά. Θα σας κάνει τεράστιο καλό»

«Οφείλουμε εκτός απ τη σωματική μας υγεία να κοιτάξουμε και τη ψυχική»

«Κλείστε για λίγο ειδήσεις και σόσιαλ μίντια και πάρτε μια βαθιά ανάσα στον ήλιο. Οφείλουμε εκτός απ τη σωματική μας υγεία να κοιτάξουμε και τη ψυχική γιατί οι μισοί μου φίλοι είναι έτοιμοι για κρίση πανικού και δεν αποκλείω κάποια στιγμή να πάθω κι εγώ. Προστατευτείτε και απ τον Ιό και απ τη τρομολαγνεία και την κατάθλα. Θα το ξεπεράσουμε φίλοι μου. Με μέτρα προστασίας πάντα αλλά και ηρεμία και αισιοδοξία. Φιλιά σε όλους και αγκαλιές νοητές στέλνω κι ο Γιάννης τρελές φανταστικές γλυψιές στα μούτρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της, έγραψε κλείνοντας η Σμαράγδα Καρύδη.

View this post on Instagram

Γύρισα μόλις απ τη βόλτα με τον @yiannisofficial και για άλλη μια φορά νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχει στη ζωή μου γιατί χωρίς αυτόν δε θα σηκωνόμουν ισως σήμερα απ τον καναπέ να πάω μια βολτα και θα βούλιαζα πιό βαθιά στην κατάθλιψη των ειδήσεων και του Ίντερνετ. Έξω έχει μπει η άνοιξη. Γύρω απ την Ακρόπολη έχουν ανθίσει τα πάντα. Οι παπαρούνες τα χαμομήλια και εκείνα τα μωβ και τα κίτρινα που δε ξέρω πως τα λένε. Πεταλούδες παντού, πουλιά και χελώνες που κάνουν σεξ. Ο ήλιος είναι λαμπερός και παντού μυρίζει υπέροχα. Θέλω να πω ότι γράφω αυτή την ανάρτηση σαν έκθεση τρίτης δημοτικού για την Άνοιξη για να σας πω να βγείτε μια βολτα. Οκ φυσικά πάρτε τα μέτρα σας, τα αντισηπτικά, τα απολυμαντικά για τα κουμπιά του ασανσέρ και τα πόμολα αλλα πάρτε έστω 10 λεπτά και βγείτε στο κοντινότερο δασάκι, πάρκο, πλατεία, ότι έχετε κοντά σας ή όσοι μπορείτε να πάτε και πιό μακρυά. Θα σας κάνει τεράστιο καλό. Κλείστε για λίγο ειδήσεις και σοσιαλ μίντια και πάρτε μια βαθιά ανάσα στον ήλιο. Οφείλουμε εκτός απ τη σωματική μας υγεία να κοιτάξουμε και τη ψυχική γιατί οι μισοί μου φίλοι είναι έτοιμοι για κρίση πανικού και δεν αποκλείω κάποια στιγμή να πάθω κι εγώ. Προστατευτείτε και απ τον Ιό και απ τη τρομολαγνεία και την κατάθλα. Θα το ξεπεράσουμε φίλοι μου. Με μέτρα προστασιας πάντα αλλά και ηρεμία και αισιοδοξία. Φιλιά σε ολους και αγκαλιές νοητές στέλνω κι ο Γιάννης τρελές φανταστικές γλυψιές στα μούτρα σας

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

Οι παλιές φωτογραφίες που έγιναν viral

Σήμερα λοιπόν η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει σε τάξη τις παλιές της φωτογραφίες και μαζί με αυτό μας σύστησε μέλη από την οικογένεια της! Αυτό ήταν αρκετό για να την μιμηθούν οι ακόλουθοι της και να της στείλουν τους δικούς τους προγόνους.

Τι ωραία ιδέα!

Δείτε τις φωτογραφίες

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024