Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι: Έφυγε τρέχοντας από το Σίδνεϊ λόγω κορωναϊού

Κέιτι Πέρι: Έφυγε τρέχοντας από το Σίδνεϊ λόγω κορωναϊού

Η Κέιτι Πέρι μετά από ένα 24ωρο που παρέμεινε έγκλειστη στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ, αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμά της και να αναχωρήσει εσπευσμένα

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της showbiz, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Για πρώτη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι  και η ίδια και ο αρραβωνιαστικός της και ο αστέρας του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ είναι τρισευτυχισμένοι.

Την αποκάλυψη της είδησης την έκανε η ίδια η 35χρονη Κέιτι Πέρι, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο βίντεο για το single της με τον τίτλο «Never Worn White».

Όπως θα δείτε στο βίντεο η Κέιτι Πέρι φροντίζει να δείξει σε όλους τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ η ίδια έγραψε πως το παιδί θα γεννηθεί αν όλα πάνε καλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Κέιτι Πέρι ενώ ο 43χρονος Ορλάντο Μπλουμ έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, τον Φλιν, από τον πρώην γάμο του με το διάσημο μοντέλο, Μιράντα Κερ.

Προετοιμασίες για τον γάμο τους

Η Πέρι και ο Μπλουμ που άρχισαν να βγαίνουν το 2016, χώρισαν για κάποιο διάστημα και επανασυνδέθηκαν πριν από ένα περίπου χρόνο.

View this post on Instagram

#KatyPerry y #OrlandoBloom esperan su primer hijo. A través del lanzamiento de su nueva canción #NeverWornWhite para seguido de esto confirmar a través de sus redes sociales la cantante californiana (@katyperry) confirmó su embarazo del reconocido actor Orlando Bloom (@orlandobloom) con el cual mantiene una relación sentimental desde 2016. La pareja que se había separado luego de un año de relación volvieron hace dos años y medio y recientemente luego del estreno de la nueva serie del actor en #AmazonPrime, llamada #CarnivalNow tenían pensado casarse hasta que debido a los recientes acontecimientos de cuarentena por el #Coronavirus tuvieron que posponer la boda hasta el siguiente verano donde ya se encontrarán siendo padres de su primer hijo en común. Bloom, conocido por sus roles en las sagas de #TheLordOfTheRings y #PiratesOfTheCaribbean ya tiene un hijo de su primer matrimonio con la modelo #MirandaKerr mientras que está seria la primera experiencia maternal para Perry quien estuvo brevemente casada con el comediante británico #RussellBrand durante 2014.

A post shared by Ángulos De Cine (@angulosdecine) on

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Αύγουστο ο Ορλάντο εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο δεύτερη φορά. Ήταν παντρεμένος με τον «Άγγελο» της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ από το 2010 έως το 2013 και μαζί έχουν έναν γιο, τον Φλιν.

Η Κέιτι Πέρι ήταν παντρεμένη το 2010 με τον ηθοποιό Ράσελ Μπραντ και χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Αναβάλλουν τον γάμο στην Ιαπωνία

«Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Κέιτι ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορονοϊού», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές στο People.

Όπου φύγει – φύγει

Η ίδια όμως, μετά από ένα 24ωρο που παρέμεινε έγκλειστη στο ξενοδοχείο Park Hyatt του Σίδνεϊ, αποφάσισε να ακυρώσει το πρόγραμμά της και να αναχωρήσει εσπευσμένα. Οι πληροφορίες λένε ότι δύο εργαζόμενοι από το Σίδνεϊ στη δισκογραφικής της εταιρεία Universal Music έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, γεγονός που την έκανε να επιδιώξει να αναχωρήσει άμεσα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024