Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουρουμπλής στο MEGA: Τα κόμματα εκφράζονται από την ηγεσία τους

Κουρουμπλής στο MEGA: Τα κόμματα εκφράζονται από την ηγεσία τους

Όπως τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει πουθενά στην ανακοίνωσή της να ανοίξουν τα σύνορα, κάνοντας λόγο για παραποίηση από τους πολιτικούς αντιπάλους. 

Στο ζήτημα της διγλωσσίας του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό – προσφυγικό αναφέρθηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι η Κουμουνδούρου εκφράζεται επίσημα από τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως τόνισε ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει πουθενά στην ανακοίνωσή της να ανοίξουν τα σύνορα, κάνοντας λόγο για παραποίηση από τους πολιτικούς αντιπάλους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη γραμμή στο θέμα αυτό, ότι τα σύνορα πρέπει να κλείσουν. Από κει και πέρα, το ανθρωπιστικό μέρος, το πώς πρέπει να μεταχειριζόμαστε τους πρόσφυγες είναι κάτι που ο καθένας το διαβαθμίζει με τις προσωπικές του παραστάσεις» σημείωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλλιεργείται ένα κλίμα συνεννόησης σε ένα κρίσιμο θέμα και έρχεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κάνει λέει την αξιωματική αντιπολίτευση «δούρειο ίππο»;» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής, κάνοντας λόγο για «βλακεία» από τον Στέλιο Πέτσα.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος χαρακτήρισε «εθνικά ανεύθυνη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά.

«Δεν περίμενα ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα έλεγε ότι προσυπογράφει τις αθλιότητες που ακουγόντουσαν στο Λονδίνο περί ελλήνων φονιάδων των λαών» πρόσθεσε ο κ. Καρανικόλας.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024