Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Κοροναϊός : Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ, Πέτρος Σφηκάκης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ, Πέτρος Σφηκάκης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Παθολογίας και διευθυντής Παθολογικού Τομέα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι καλά στην υγεία του.

Για προληπτικούς λόγους ελέγχθηκαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Λαϊκού Νοσοκομείου που ήρθαν σε επαφή μαζί του ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

«Την Τετάρτη εμφάνισα κακουχία και πυρετό που έφτασε το 37. Ως γιατρός αλλά και εφαρμόζοντας τις οδηγίες τις οποίες τόσες ημέρες δίνουν οι ειδικοί σκέφθηκα τον κορωνοϊό και δεν πήγα στην εργασία μου, δηλαδή στο Λαϊκό νοσοκομείο».

Ο κ. Σφηκάκης και την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη δηλαδή, συνέχισε να έχει τα ίδια συμπτώματα και το τεστ που είχε ήδη πραγματοποιήσει για τον κορωνοϊό βρέθηκε θετικό.

«Νόσησα ελαφρά. Ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών και όσον αφορά τη διερεύνηση του κορονοϊού. Σήμερα Παρασκευή δεν έχω κανένα σύμπτωμα και προτίθεμαι να παραμείνω στο σπίτι μου όσο χρειαστεί για να μην είμαι μεταδοτικός για τους άλλους. Στόχος μου είναι προστατεύσω τους γύρω μου. Μένουμε σπίτι λοιπόν» καταλήγει ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024