Είναι πλέον επίσημο: Η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη ολοκληρώθηκε!

Ο “Δράκος” των γηπέδων, με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έδωσε τα χέρια με τη νέα του ομάδα.

Λίγο νωρίτερα εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση με τη μορφή ενός τηλεοπτικού σποτ:

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας ZeniΘ.

Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ο θρύλος του μπάσκετ εμπιστεύτηκε την ομάδα της ZeniΘ, του πρώτου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, για τις ανάγκες του σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

 

Η ιστορική “ομάδα” της ZeniΘ έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς στα είκοσι χρόνια της επιτυχημένης πορείας της στην εγχώρια αγορά, ενώ έχει και εμπειρία από διεθνή… γήπεδα, χάρη στον μέτοχό της, τον ιταλικό κολοσσό ενέργειας Eni.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανακοίνωσε στους φιλάθλους την ένταξή του στο νέο του “σπίτι” ως εξής:

“Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ.”

Από την πλευρά της ZeniΘ, τον κορυφαίο αθλητή καλωσόρισε ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην “ομάδα” της ZeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ZeniΘ.”

Η ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ενέργειας στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην “έδρα” τους. Μέσα από την ουσιαστική εξοικονόμηση χρημάτων στο σπίτι αλλά και την επιχείρηση, το “ματς” του προϋπολογισμού γίνεται παιχνιδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada