Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο «BHMAGAZINO» αποκλειστικά η Νέα Εθνική Πινακοθήκη

Στο «BHMAGAZINO» αποκλειστικά η Νέα Εθνική Πινακοθήκη

Η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, μιλάει για τον μουσειακό χώρο που συναγωνίζεται επάξια τους σημαντικότερους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τους νέους, εντυπωσιακούς χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής. Το ένθετο περιοδικό του «ΒΗΜΑΤΟΣ» επισκέφθηκε πρώτο το ιστορικό συγκρότημα επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου που εδώ και μερικά χρόνια, βρίσκεται σε διαδικασία ανακατασκευής. Ένα διεθνούς επιπέδου project το οποίο θα παραδοθεί στους κατοίκους αυτής της πόλης αλλά και στους επισκέπτες της τον Μάρτιο του 2021.

Η Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, μας μιλάει για τον μουσειακό χώρο που συναγωνίζεται επάξια τους σημαντικότερους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο superstar του Χόλλυγουντ μας «ενημερώνει» για τα νέα του, πάντα ενδιαφέροντα projects. Ένα ταξίδι στην έρημο Σαχάρα με τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία να λειτουργούν σαν μαγνήτες. Μέσα στην άμμο…

Αποκλειστικά ρεπορτάζ, πρόσωπα που έχουν κάτι να πουν, ειδήσεις, θέματα όπως μόνο το “BHMAGAZINO” ξέρει να παρουσιάζει… Το “BHMAGAZINO” σε ένα «ταξίδι» γεμάτο χρώματα και φως…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024