Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε στενό κύκλο η ορκωμοσία Σακελλαροπούλου

Σε στενό κύκλο η ορκωμοσία Σακελλαροπούλου

Στη Βουλή των Ελλήνων θα προσέλθει την Παρασκευή προκειμένου να ορκιστεί η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη Βουλή των Ελλήνων θα προσέλθει την Παρασκευή προκειμένου να ορκιστεί η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ορκωμοσία έχει οριστεί για τις 11 το πρωί και σε αυτή θα συμμετάσχει το 1/10 των εκπροσώπων της κυβέρνησης, των κομμάτων, των διπλωμάτων, της Ιεράς Συνόδου και των ανώτατων κρατικών λειτουργών, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Έτσι, από περίπου 1.000 άτομα που αναμενόταν να παρευρίσκονται στην ορκωμοσία, θα είναι περίπου 100, καθώς συμφωνήθηκε από όλους, κυβέρνηση, κοινοβουλευτικές ομάδες, προεδρία της Δημοκρατίας και Βουλή να μην δοθούν προσκλήσεις παρά μόνο σε όσους είναι αναγκαίο να παραστούν, για αυτό τόσο τα θεωρεία όσο και τα έδρανα των κρατικών λειτουργών και η Ολομέλεια θα είναι σχεδόν άδεια.

Αμέσως μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων της.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024