Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi E- Tron GT 2020: Ηλεκτρική αντεπίθεση κομψότητας

Audi E- Tron GT 2020: Ηλεκτρική αντεπίθεση κομψότητας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δοκιμές εξέλιξης του επιβλητικού τετράθυρου και αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Audi το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

Φωτογραφίες: Automedia

To αντίπαλο δέος στην Porsche Taycan δια χειρός Audi, απαλλάσσεται από το καμουφλάζ προδίδοντας ορισμένα ακόμα στοιχεία της καθ΄όλα ελκυστικής όσο και δυναμικής σιλουέτας του.

Στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, συγκαταλέγεται η αισθητική των φωτιστικών σωμάτων τα οποία υιοθετούν μια αιχμηρή σχεδίαση, ενώ μια προσεκτική παρατήρηση στο πίσω τμήμα προδίδει την παρουσία μιας συστοιχίας LED από άκρο σε άκρο.

Συνολικά, το Audi E-Tron GT δείχνει να αποτελεί «πιστό αντίγραφο» του πρωτότυπου εαυτού του ο οποίος, υπενθυμίζουμε, είχε παρουσιαστεί στο Λος Άντζελες το 2018 κλέβοντας τα βλέμματα με το επιβλητικό παράστημά του.

Όπως ωστόσο θα περίμενε κανείς από μια έκδοση παραγωγής, το υπό εξέλιξη πρωτότυπο τετράθυρο coupe διαθέτει παραδοσιακές χειρολαβές και μεγαλύτερες καθρέφτες.

Σε ό,τι αφορά το κινητήριο σύνολο, αναμένεται να εφοδιάζεται από ένα δίδυμο ηλεκτρικών μοτέρ το οποίο αναμένεται να εγγυάται ισχύ περί τους 590 ίππους.

Σε επίπεδο αυτονομίας, οι συστοιχίες ιόντων λιθίου θα εγγυώνται τη δυνατότητα διαδρομής για περίπου 400 χλμ. πριν χρειαστεί επίσκεψη σε… πρίζα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το E-Tron GT θα προσφέρει τη δυνατότητα επαναφόρτισης μέσω υπερταχυφορτιστών χάρη στο σοφιστικέ ηλεκτρικό κύκλωμα των 800 Volt που με τη σειρά του, υπόσχεται την αναπλήρωση της ενέργειάς του κατά 80% σε περίπου 20 λεπτά.

H πρεμιέρα του αναμένεται εντός του 2020 ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τιμή του θα είναι πιο προσιτή σε σχέση με την ομογάλακτη Porsche Taycan.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024