Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Οριστικά δεν γίνεται το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο

Ολυμπιακός : Οριστικά δεν γίνεται το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο

Ύστερα από πάρα πολλές πιέσεις στην Ευρωλίγκα, η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο

Ύστερα από πάρα πολλές πιέσεις στην Ευρωλίγκα, η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Μάλιστα, όπως γράφουν ήδη μέσα της γειτονικής χώρας, στην Ευρωλίγκα εξετάζουν το μέρος όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση.

Ακόμα δεν είναι σίγουρη η μέρα όπου θα γίνει το συγκεκριμένο ματς, με το Βίλνιους τελικά να είναι η επικρατέστερη περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Όπως αναφέρεται στην Ιταλία, δύσκολα θα γίνουν ξανά φέτος παιχνίδια στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, την ώρα που ακολουθεί και το ματς της Βιλερμπάν στις 26 του μηνός.

Θύελλα αντιδράσεων

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η αρχική απόφαση της Ευρωλίγκας να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως σε άλλη έδρα.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, η κίνηση της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας (ELPA) να αποστείλει επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή και η πίεση από τη μεριά των Ερυθρόλευκων ήταν λογικό να θορυβήσουν τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση συντασσόταν υπέρ της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία με οποιοδήποτε κόστος.

Εκτός ιταλικού εδάφους οι εντός έδρας αναμετρήσεις των ιταλικών ομάδων

Πέρα από την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Βιλερμπάν για την 32η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την ΤΣΣΚΑ στην 34η αγωνιστική, η αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Μονακό για την προημιτελική φάση του Eurocup, η αναμέτρηση της Βενέτσια με τη Μάλαγα για την προημιτελική φάση του Eurocup θα γίνουν εκτός Ιταλίας και οι έδρες θα γνωστοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024